e
Banner

Etiketler: onur göçmez



Tekstilcilere 4 koldan destek Arkas Lojistik’ten


Yayın: 19-06-2017
Kategori: Lojistik

Sektörlere yönelik uzmanlıklar geliştirmeyi önemseyen Arkas Lojistik, depolamadan teslimata kadar tüm aşamalarda sunduğu farklı çözümlerle dış ticaret yapan tekstil sektöründen müşterilerine tek elden destek sağlıyor. Bangladeş’ten Çin’e Endonezya’dan Kazakistan’a uzanan yolda ise müşterilerine dört farklı taşıma yolu sunuyor.




Arkas Lojistik, Renault Trucks'tan 2.5 milyon Euro’luk Euro 6 çekici aldı



Arkas Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda filosuna 2.5 milyon Euro’luk çekici yatırımı yaptı. Yeni yatırımlarında yine Renault Trucks ile iş birliğini tercih eden Arkas Lojistik’in teslim aldığı araçlar, filonun ilk Euro 6 çekicileri olma özelliğini taşıyor. 




Arkas Lojistik’ten ‘lokomotif’ olacak yatırımlar


Yayın: 07-02-2018
Kategori: Lojistik

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı’nda Türkiye’den ilk treni çıkartan Arkas Lojistik, 24 milyon euro tutarında 6 lokomotif yatırımı yapacak. BTK hattında çıkan ilk trenin bir başlangıç olduğunu belirten Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez, “Bu koridor daha da gelişecek. Özellikle Orta Asya’dan tahıl ürünlerinin buraya akması buradan da hazır gıdaların ve inşaat malzemelerinin ihracatı anlamında çok önemli bir trafik, geri dönüş sağlayacak” dedi. 




THY’yi yeni evine Arkas Lojistik taşıyacak


Yayın: 29-10-2018
Kategori: Lojistik

İstanbul’un yeni havalimanına taşınma hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Türk Hava Yolları büyük yer ekipmanlarının taşıması için yol arkadaşını seçti; Arkas Lojistik. 




Arkas Lojistik’te A,B ve C Planları Hazır


Yayın: 27-03-2020
Kategori: Lojistik
Etiketler: arkas onur göçmez

Tedarik zincirinin devamlılığı için Arkas ana iş kolları olan denizcilik, lojistik ve liman gruplarında çalışanlarının sağlığı için gerekli önlemleri uzaktan çalışma dahil olmak üzere alarak sahada işin devamlılığını sağlamak üzere tüm imkanlarıyla çalışıyor.

 





Arkas’tan demiryoluyla temassız operasyon


Yayın: 20-04-2020
Kategori: Demiryolu

Arkas Lojistik, “Temassız Operasyon” mottosuyla tüm dünyanın COVID-19 virüsüyle savaştığı bu günlerde, uzun zamandır yaptığı demir yolu yatırımları sayesinde kara yolunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle talebi artan demir yolu taşımacılığında da aktif rol oynuyor. 




En uzun ihracat treni yola çıktı


Yayın: 04-05-2020
Kategori: Demiryolu

Türkiye'nin tek seferde en uzağa giden en uzun ihracat treni yola çıktı. Arkas Lojistik’in yaptığı taşımada 30 vagon 60 konteynerden oluşan tren, Bilecik Bozüyük'den Kırgızistan’ın Oş şehrine alüminyum elektrik kablosu taşıyor.  




Arkas Lojistik’ten Çin’den Avrupa’ya Marmaray bağlantılı servis


Yayın: 12-06-2020
Kategori: Demiryolu

Arkas Lojistik’ten demiryolunda öncü bir hamle daha... 2017 yılında BTK (Bakü-Tiflis-Kars) demiryolu hattında ilk demiryolu taşımasını başlatan Arkas Lojistik, Çin-Türkiye Demir İpek Yolu’nda Marmaray bağlantısı ile transit olarak Avrupa’ya yük taşımaya başladı.




Shipeedy, Türk ihracatçısının lojistikte rekabetçi gücü olmaya aday



Arkas Lojistik, başta KOBİ’ler olmak üzere Türk ihracatçısını ucuz ve hızlı lojistik hizmetlerle destekleyecek yeni dijital lojistik platformu www.shipeedy.com’u tanıttı. Dünyanın 150 ülkesine 750 noktaya taşıma yapılabilecek platforma üye olan herkes taşıma maliyetlerini öğrenebilecek. Arkas Lojistik CEO’su Onur Göçmez, sisteme ekleyecekleri yeni modüllerle hem B2B hem de B2C pazarda tüm lojistik ihtiyaçları tek platformdan karşılamayı hedeflediklerini söyledi. 




Arkas Lojistik Logitrans’a yeniliklerle geldi


Yayın: 17-11-2022
Kategori: Lojistik

“Lojistiğin Arkasındaki Güç” mottosu ile lojistik sektörünü geliştiren öncü yatırımlar yapan Arkas Lojistik, “Dijital hızda taşımacılık” için müşterilerinin taşıma ihtiyaçlarına proaktif bir yaklaşımla cevap veren, ülkemiz dış ticaretini destekleyecek yeni girişimlerini Logitrans Fuarında tanıttı.